Новогодишна
соба

Посетете не во новогодишната
дневна соба и подигнете ваучер
од 600 мкд!!!

Искористете можност за попуст со

ПОДАРОК ВАУЧЕР ОД 600 МКД за ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

Подигнете го ваучерот во деновите на промоција најдоцна до 21.12.2014 во ВЕРО ЦЕНТАР СКОПЈЕ и од 23.12.2014 до 25.12.2014 во ВЕРО 4 БИТОЛА.Ваучерот може да се искористи до 31.01.2015 година.

Повеќе на

https://www.facebook.com/insumak.mk

Powered by CouchCMS