Премини на insumak.mk

Купете полиса за домаќинство и помогнете за реновирање на еден дом во СОС Детско село.

 • Кои ризици и опасности ги осигуруваме?

  Пожар, луња, град, мраз, излевање на вода од инсталации во станбени објекти, земјотрес, провална кражба, поплава и други ризици.

 • Навремена и целосна исплата на штети

  Изберете една од нашите полиси за осигурување на домаќинство и заштитете го домот како никогаш досега.

 • Која е вашата потреба за осигурување?

  Дали се работи за стан, куќа, поголем имот?
  Доволно ви е осигурување на основни ризици или потребно ви е повеќе?

* Акцијата трае од јуни 2018 до јуни 2019 година. За секоја купена полиса за домаќинство одделуваме 50 денари за реновирање на домот на децатата од СОС Детско село.

Испратете ни ваши информации за да ви направиме пресметка. Пресметката е само информативна и не обврзувачка.

Со кликнување на копчето испрати се согласувам дека ја прочитав политиката за приватност.

Полисите се договараат во согласност со Условите за осигурување на домаќинство. Прочитајте повеќе

Повикајте нè на 02 3115 188 и нашите агенти веднаш ќе ви одговорат.