Мрежа на
Експозитури

Ве очекуваме во нашата канцеларија во Скопје или во нашите подружници насекаде низ Македонија. Нашите агенти, застапници и брокери се постојано на терен, достапни за сите Ваши потреби за осигурување.

За нас

Осигурување Македонија а.д Скопје-Виена Иншуренс Груп е синоним за осигурување во Македонија,
како и за доверба, сигурност и
финансиска стабилност. Во април
2013 премина во сопственост
на Vienna Insurance Group
(VIG) групацијата од Австрија.

Годишно собрание 27.04.2018